Revista

BUILDERS MAGAZINE

„Builders Magazine” membră a familiei de site-uri „Builders”, parte a proiectului „The Synergy” un proiect cu know-how și acționariat american, este o revistă online ce își propune în cel mai scurt timp ocuparea poziției de leader în mediul online din profilul de construcții și arhirtectura.

 

Format:

Formatul revistei a fost construit în jurul ideii de dinamism, informație tehnică de calitate, cât și a promovării unei imagini digitale inovatoare.

„Builders Magazine” este structurată în 30 de rubrici actualizate zilnic, rubrici care vor conține nimimum 60 de articole originale lunar.

Prima apariție a revistei va avea loc în aprilie 2012.

 

Menire:

„Builders Magazine” a fost proiectată ca un „sistem informatic integrat”, a cărui menire este punerea la dispoziție a utilizatorului a tuturor informațiilor necesare din domeniul construcțiilor, instalațiilor, proiectelor de arhitectură și amenajări interioare, materialelor și utilajelor de construcție, soluțiilor moderne, eficiente și ecologice de construcție, topurilor și problemelor din domeniu, până la prezentarea firmelor și materialelor de construcție uzuale.

Adresată în egală măsură utilizatorilor profesioniști ai domeniului construcțiilor, cât și celor care doresc să afle tehnici de amenajare a propriei locuințe sau doar să se păstreze informații atât cu privire la legislație și norme în domeniu cât și la tehnologii noi de construcție, proiecte de arhitectură sau șantiere din România sau pe plan internațional de top.

„Builders Magazine” își propune să reunească profesioniști și amatori, constructori și utilizatori în cadrul unei comunități, devenind în scurt timp sursa de informații de încredere de care aceștia au nevoie.

Revista își propune o prezență permanență atât în firmele de construcții, instalații și arhitectură, în șantiere sau construcții finalizate, pentru transmiterea opiniilor utilizatorilor sau profesioniștilor către vizitatorii interesați de ofertă locală și internațională în domeniu.

 

Echipa:

Revista „Builders Magazine” este realizată de ziariști și ingineri români, pasionați de construcții, instalații și arhitectură, beneficiind de colaborarea specialiștilor autohtoni și internaționali în domeniu.

 

Audiența:

Revista „Builders Magazine” se adresează în general unui public matur avizat, dinamic și pasionat de construcții și de tehnică în general, dar și celor care doresc să participe sau chiar să-și „construiasca realitatea” caselor sau cartierelor lor.

Cei care citesc articolele „Builders Magazine” sunt fie profesioniști pasionați din domeniul construcțiilor, fie tineri și maturi cu studii superioare și venituri peste medie, care doresc să se informeze în domeniu, oamenii care investesc constant în pasiunera lor pentru construcții și amenajări pentru casă și grădină și caută constant materiale de cea mai bună calitate, inclusiv prin magazinul de vânzare online.

 

Conținut:

Cele 30 rubrici acoperă toate domeniile de interes, de la informații generale, inedite, analize, tendințe în arhitectură la ghiduri, prezentări, topuri și proiecte tip de case, totul într-o formă tehnică de încredere.

Articolele prezintă informațiile într-o formă directă și amicală, dar argumentată și documentată tehnic, rostul revistei fiind acela de a deveni un reper zilnic pentru profesioniști sau doar oameni activi, dornică să se informeze sau să învețe tehnici de construcție.

 

Dezvoltare:

Revista va încerca pe lângă prezentarea unor subiecte inedite sau „iesite din comun” să ofere comunității de cititori un spațiu propriu în care își pot prezenta experiențele și dorințele personale, ca mijloc de dezvoltare ulterioară a unei reviste „bransate” la necesitățile comunității pe principiul „construim impreuna”.

 

Publicitate:

Din punct de vedere publicitar revista oferă un pachet interesant pentru trimestrul II 2012, de fapt primul trimestru de existență, partenerilor care doresc „sa pună umarul” pentru o corectă lansare doresc să ne ajute la pregătirea și „construirea”, cât mai corectă și interesantă a revistei „Builders Magazine” , în aceste prime 3 luni de existență, urmând ca la finalul lunii iunie să putem lansă noul „Builders Magazine” .