Locuință solară

Home « Noutăți « Green

 Descoperim impreuna, o locuinta solara! Aceasta constructie reprezinta o casa pasiva solara, cu vedere catre Muntele Olimp. Dezvaluind trei volume separate, prin cateva poduri de sticla, exteriorul contemporan surprinde, prin elementele sale moderne. Datorita faptului ca poarta un numar impresionant de panouri solare, fatada principala este una neobisnuita si contribuie substantial, la sustinerea acestei locuinte.

 

 Surprizele continua, in ceea ce priveste si interiorul casei, odata pasit in interiorul acesteia. Aceasta resedinta dispune de elemente decorative si de mobilier de arta, toate acestea, menite sa ne uimeasca si sa ne capteze atentia. Structura este una spatioasa si cu un design remarcabil. La interior, culorile sunt calde, podeaua fiind din lemn, iar peretii pictati in culoarea alba, cu mici accente oferite de mobilier.

 

 Luminarea se realizeaza intr-un stil suspendat cu lampadare, care coboara din tavan. Locuinta detine si o camera pentru copii, pictata in culori vii, caracteristice acestui spatiu. Fiind situata in Nikaia, Grecia, si avand vedere catre Muntele Olimp al zeilor antici, aceasta locuinta uimitoare provine din partea arhitectilor, ce isi desfasoara activitatea in cadrul biroului de arhitectura, care poarta numele de Christina Zerva Architects.

 

 Pastrand cladirea rece si aerisita, aceasta constructie este una de natura pasiv solara, ceea ce inseamna, ca dispune de materiale si tehnologii, care pot colecta energie solara, in timpul perioadelor reci si resping caldura solara in timpul verii. Dormitoarele casei au accente de culoare rosie, oferind un plus de prospetime si o intimitate aparte, pe cand la living, intalnim doar nuante de bejuri si maronuri, intr-o maniera eleganta.

 

 Liniile drepte de mobilier, jocurile de culori calde, dar si combinaţiile de accesorii, conferă acestor interioare o atmosfera relaxantă. Incaperile, care sunt amenajate într-un stil modern, atrag atentia si interesul presei datorita stilului de imbinare a pieselor de mobilier. Aceasta locuinta se adreseaza persoanelor cu un simt ordonat si implica o abordare simpla, in care accentele cad pe mobilier.

 

 Stilul se rezuma la forme, care definesc un element artistic unic. Bucataria, are un mobilier cladit in forme geometrice deosebite, cu aparate electrocasnice de inalta tehnologie. Spatiile au dimensiuni generoase, amenajarea fiind una aerisita, care ofera un aer primitor cu ajutorul elementelor exclusiviste.

 

 

Ioana Cucu

 

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: materiale de constructii
Inapoi la categoria «« Noutăți

Advertisement