Activitati in aer liber

Home « Noutăți « Eficient

A mai rămas puţin din sezonul estival, aşa că este timpul să te gândeşti la toate activităţile distractive pe care le mai poţi face. Dacă nu ai avut timp să-ţi planifici timpul în aceste 3 luni, nu-i nimic. Ia o pauză de la sarcinile tale zilnice şi reflectează asupra acelor lucruri interesante pe care ai vrea să le faci. Vremea este încă frumoasă şi soarele străluceşte puternic, de ce să nu încerci una sau două dintre aceste activităţi distractive de vară chiar acum?

Du-te la o grădină botanică

Una dintre cele mai bune activităţi de vară este să mergi la o grădină botanică. Bucură-te de o zi de mers pe jos prin grădina de flori minunate şi admiră-le frumuseţea lor. Este şi ocazia minunată de a face fotografii. Dacă nu există nicio grădină botanică în oraşul tău şi nu ştii sigur unde se află cea mai apropiată grădină botanică, Google te va ajuta să găseşti una care este cel mai aproape de tine.

 

Plantează flori preferate

Ai încercat vreodată plantarea de flori preferate acasă? Chiar dacă primăvara este cel mai bun moment al anului pentru a face acest lucru, nici vara nu duce lipsă de flori pe care le poţi planta chiar în propria grădină. De la lavandă, iris, trandafir, până la leandru, crin, mixandra, toate aceste flori îţi vor stimula starea de spirit şi te vor face să zâmbeşti ori de câte ori vei căuta refugiu în grădina ta cu flori. În plus, acestea amintesc că iarna este departe...

Fă o plimbare

Vara este un anotimp minunat atunci când vine vorba de drumeţii. Sau pur şi simplu pentru o plimbare prin curte, în caz că nu ai timp pentru drumeţii. Să auzi păsărelele cântând dimineaţa şi să-ţi vezi copiii jucându-se prin curte sunt două dintre cele mai bune moduri de a te bucura de vară. Şi este, de asemenea, modul perfect de a face mişcare fără prea mult efort.

Pregăteşte un picnic

Sunt sigură că vei fi de acord cu mine că există câteva lucruri minunate pe care le poţi face la un picnic. Primul lucru este că îţi oferă o oportunitate minunată de a petrece timpul în aer liber şi de a te bucura de vremea superbă. Al doilea lucru este că nu trebuie să cheltuieşti o mulţime de bani pe el. Cu sandwichuri preparate acasă, plus ceva băuturi făcute în propria bucătărie, vei avea un picnic şi gustos, şi ieftin. Ultimul lucru este că picnicurile sunt foarte bune pentru toate vârstele. Deci, ia-ţi întreaga familie şi bucuraţi-vă de vară!

Redecorează-ţi locuinţa

Adu vara în propria locuinţă prin intermediul accesoriilor. Fie că optezi pentru obiecte decorative din pânză, din voal sau din materiale vaporoase, fie că îţi place să ai motive nautice în fiecare colţişor al locuinţei tale, ambele variante sunt perfecte şi în trend. Deci, dă o fugă până la cel mai apropiat hipermarket şi aprovizionează-te cu accesorii estivale. Va fi vară în casa ta mult timp de acum încolo.

Bucură-te de soare

 

Vara, cui nu-i place să se bucure de soarele dogoritor? Mai ales că soarele face ca oamenii să se simtă mai fericiţi şi mai buni. De fiecare dată când ai o stare proastă sau o zi grea, fă-ţi timp pentru a te bucura de-o rază de soare. Într-adevăr, te ajută!

Asistă la spectacolul stelelor căzătoare

În caz că nu te poţi bucura de vară în timpul zilei, fă-o pe timp de noapte...admirând stelele strălucitoare. Vizionarea stelelor căzătoare este un lucru uimitor pe care poţi să-l faci vara, deoarece cerul este lipsit de nori. Eventual, ia o ceaşcă de ceai de plante în timp ce te bucuri de stele şi vorbeşte cu cineva la care ţii. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a petrece ceva timp cu tine însăţi.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: nhhigheredforum.org

 

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: accesorii, decorare, design, gradina, locuinta, mobilier
Inapoi la categoria «« Noutăți

Advertisement