Cel mai frumos rasarit de soare

Home « Naturale « Terestru

Muntele Bromo este una dintre cele mai frumoase destinaţii din Indonezia, datorită unicităţii culturale şi a frumuseţii naturale.

 

Muntele Bromo este unic, având o porţiune de nisip de 5250 de hectare la o altitudine de 2392 de metri deasupra nivelului mării. De asemenea, la fel de cunoscute sunt răsăriturile pe care le puteţi vedea urcând scările până în vârful muntelui. Odată ajunşi sus, aveţi posibilitatea să vedeţi farmecul răsăritului şi să vă bucuraţi de-o experienţă persoanală marcantă, pe care doar aşa o puteţi încerca.

Numele Muntelui Bromo este derivat de la cuvântul Brahma (unul dintre zeii Hinduşi). Bromo este un vulcan încă activ şi cunoscut ca atracţie turistică în estul Javei. Muntele nu este atât de mare precum alţi vulcani din Indonezia, dar are peisaje fascinante şi spectaculoase. Datorită frumuseţii excepţionale a reliefului, turiştii rămân uimiţi şi fără cuvinte.

De pe vârful Muntelui Penanjakan, de la o altitudine de 2.770 de metri, turiştii din întreaga lume vin să vadă răsăritul Muntelui Bromo. Peisajul este uimitor şi veţi auzi doar sunetul camerelor foto care captează momentul ce nu poate fi văzut nicăieri altundeva. În timpul răsăritului, aveţi un prim plan cu ceea ce pare a fi fumul Muntelui Semeru în depărtare şi cu soarele strălucind pe cer.

 

 

Autor: Pieter Djatmiko

sursa foto: lockerz.com

Publicat in: iulie 2014
Etichete pentru acest articol: Indonezia, Muntele Bromo, rasarit
Inapoi la categoria «« Naturale

Advertisement