EXPO PLAST 2014

Home « Info « Știri

Mai spre sfârşitul lunii septembrie, mai exact între 24 Septembrie 2014 - 27 Septembrie 2014, la Romexpo va avea loc cea de-a patra ediţie a Târgului Expo Plast 2014.
 

Avându-i ca organizatori pe EUROEXPO, ASPAPLAST (Asociaţia Patronală a Prelucrătorilor de Mase Plastice din România) şi ROMEXPO, nu este de mirare că EXPO PLAST este singura expoziţie din România în care sunt prezentate echipamentele şi tehnologiile de ultimă oră pentru industria de prelucrare şi reciclare a materialelor plastice.

La EXPO PLAST vor avea loc prezentări, conferinţe tematice, traininguri şi lansări ale unor noi echipamente şi tehnologii din domenii precum auto, construcţii, echipamente electrice şi electronice, ambalaje, uz casnic etc.

Expoziţia EXPO PLAST se bucură de un mare succes în ţara noastră, ultima prezentare reuşind să adune laolaltă peste 1900 de specialişti din industrie şi peste 50 de companii din domeniul prelucrării maselor plastice: de la producători şi distribuitori de materii prime, producători de articole diverse din mase plastice, echipamente şi utilaje pentru prelucrarea maselor plastice din România, Franţa, Germania, Olanda, Turcia şi Ungaria, până la instituţii de profil din sector.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: goodfon.su

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: echipamente, electronice, Expo Plast, tehnologie, uz casnic
Inapoi la categoria «« Info

Advertisement