Barbados/ Centrul comercial Limegrove

Home « Info « Știri
Limegrove, situat în Holetown, este cel mai bun loc pentru a face cumpărături în Barbados, oferind o selecție de neegalat de lux și bijuterii duty-free, îmbrăcăminte și accesorii.

Destinația de cumpărături deține mai mult de 100.000 de metri pătrați a unora dintre brandurile liderilor mondiali de retail, cum ar fi Louis Vuitton, Burberry, Longchamp, Hugo Boss, MAC, Ralph Lauren, Michael Kors, Cartier precum și mulți comercianți specializați.

În plus față de cumpărături, Limegrove are o galerie de artă, spa, două cinematografe, mai multe baruri și restaurante, precum și Grove Residences.

Numit de "Daily Telegraph" drept "locul cel mai elegant pentru a face cumpărături și a servi masa" în Barbados, Limegrove este convenabil situat în apropiere de hotelurile de pe Coasta de Vest a insulei. Reprezintă o experiență premium în modă, produse alimentare, film, artă, muzică și cultură și este fără îndoială unul dintre primele locuri de vizitat din Barbados.

Nicio experiență nu se compară cu cea din Limegrove. Este singura locație din Barbados, unde poți vedea o mulțime de lucruri, poți cumpăra, poți mânca și bea, toate amplasate într-o locație extraordinar de pitoresc și la modă.

Limegrove este un punct de atracție de 85.000 de metri pătrați. În timp ce vă plimbați prin jur, veți evada într-un paradis al magazinelor, cafenelelor, curților cu frunze și al divertismentului.

În afară de magazine, există, de asemenea, două Cinema 3D, un bar de trabucuri cu o punte atașată pe care puteți gusta trabucurile, baruri la modă și restaurante pline de viață pentru a vă bucura. Și în inima Limegrove se află o poveste de trei etaje a unei cascade care cade ușor dintr-una dintre curți. Amintiți-vă să-l vizitați!

Autor: Ricardo Benguche - Jamaica
Sursa foto: www.panoramio.com
 
Publicat in: decembrie 2014
Inapoi la categoria «« Info

Advertisement