Divertiland – cel mai mare parc de distracții din sud-estul Europei

Home « Inedit « Construcții

În luna august a anului trecut, a fost inaugurat cel mai mare parc de distracții din România și din sud-estul Europei.

Divertiland se întinde pe o suprafață de 35 de hectare și este amplasat în județul Ilfov, în comuna Chiajna, la kilometrul 13 adiacent autostrăzii București-Pitești.

Din cauza temperaturilor scăzute din luna septembrie a anului trecut, Divertiland a fost deschis doar o lună.

Dar anul acesta se va redeschide la începutul sezonului și vă veți putea bucura de el pe tot parcursul verii.

Complexul Divertiland este alcătuit dintr-un parc acvatic – Plaja Park (care se întinde pe o suprafață de 42.000 mp), un parc de distracții în aer liber – Adventure Park, un centru de divertisment pentru întreaga familie, un complex hotelier, spații comerciale, un club wellness și un centru pentru activități sportive și spa.

Data terminării întregului proiect este 2015.

La Plaja Park este prima parte deschisă din complexul Divertiland și este un parc acvatic foarte modern cu multe atracții pentru întreaga familie.

Dezvoltatorii Divertiland Multi Entertainment Park au anunțat că parcul acvatic a adus și o premieră pentru România: piscina care recrează valuri de diferite mărimi și forme.

Plaja Park este dotată cu o plajă de nisip de 3000 mp, restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicală, zone de joacă pentru copii, zonă pentru petreceri, scenă multifuncţională şi terenuri de volei de plajă.

Amatorii de senzații tari nu se vor plictisi vara aceasta la Divertiland, deoarece Plaja Park este dotat cu 27 de tobogane, printre care Superbowl (o combinație de tuburi închise și deschise) și Boomerang (cu plecare de la o înălţime de 17 metri şi alunecare aproape verticală).

Plaja park este străbătut de ”Râul leneș”, o piscină realizată inelar, lungă de 500 de metri, care parcurge și intersectează alte atracții din parc.

O altă atracție a parcului este ”Cetatea ploii”, un adevărat ”labirint al distracției”.

Tarifele pentru vara lui 2013 nu au fost încă anunțate, dar nu mai este mult până la deschidere, iar eu sunt hotărâtă să îi calc pragul măcar odată anul acesta.

Autor: Ioana Dogaru

Sursă foto: laplajapark.ro

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: Divertiland, parc de distractii, Plaja Park
Inapoi la categoria «« Inedit

Advertisement