Cada de baie din lemn rafinat

Home « Inedit « Bricolaj

O cadă din lemn oferă oricărei băi un aspect bogat, unic. Frumuseţea naturală şi inovaţia sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care proprietarii aleg o cadă din lemn. Vopsită în culori cât mai bogate sau lăsată să "strălucească" natural, o baie din lemn este un accesoriu rafinat şi foarte fin.

 

Deoarece lemnul este adesea uşor de lucrat, o cadă din lemn poate fi de multe ori făcută în orice dimensiune sau formă. De regulă, căzile din lemn sunt mult mai mari şi mai profunde decât alte cazi, făcând orice experienţă relaxantă de neuitat.

Eticheta de preţ uriaşă pentru a instala o cadă din lemn este un motiv pentru care un consumator va sta departe de ea. O astfel de cadă poate costa chiar mii de dolari. Căzile din fontă, fibră de sticlă sau din oţel, acoperite cu un înveliş acrilic, oferă de multe ori o alegere mult mai economică.

Totuşi, din cauza că apa stă pe lemn, se poate deteriora materialul căzii, fiind posibil ca o cadă de baie din lemn să nu fie la fel de eficientă ca alte tipuri de căzi de baie. Umiditatea excesivă poate crăpa lemnul sau instala putregaiul. Mulţi producători recomandă utilizarea căzii de lemn cel puţin o dată pe săptămână pentru a preveni orice fisură sau crăpătură.

Multe căzi moderne din lemn sunt acoperite cu straturi din fibră de sticlă. Pentru a preveni zgârierea lor, este indicată curăţarea cu un agent non-abraziv. Zgârierea suprafeţei nu numai că arată urât, dar poate face ca apă să penetreze lemnul.

Cu toate astea, căzile de baie din lemn sunt o alegere excelentă pentru un interior de vis. Fiecare cadă din această colecţie a Unique Wood Design (o companie cu sediul în Polonia, cunoscută pentru construirea de bărci din lemn şi iahturi) are propriul său caracter unic şi este o potrivire perfectă atât pentru minimalismul modern, cât şi pentru decorurile clasice. Lemnul, tehnologia modernă şi creativitatea designerilor au propulsat compania în furnizarea de modele de cea mai bună calitate pentru casă.

 


Name

 

Formele pentru căzi sunt menite să fie simple, armonioase şi prioritatea principală a companiei este de a oferi o cantitate mare de confort. Cu o serie de multistraturi protectoare, căzile din lemn marca Unique Wood Design sunt complet rezistente la apă, având, în acelaşi timp, o excelentă rezistenţă mecanică şi chimică. În afară de fiabilitate, o cadă din lemn oferă un efect estetic care satisface chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi. Voi ce spuneţi?

 

 

 

Irina B.

sursa foto: uniquewood.eu

Publicat in: august 2014
Etichete pentru acest articol: cada, cada de baie, cazi, design, din lemn
Inapoi la categoria «« Inedit

Advertisement