Dormitorul Aqua – soluția pentru pasionații de apă și fotbaliștii din NFL

Home « Inedit « Arhitectură

Știm cu toții că atunci când banii nu sunt o problemă, îți poți permite orice. Un Maybach pe care să țopăi ca să sărbătorești victoria echipei favorite, un elicopter personal care să te ia de acasă și să te ducă la serviciu sau vreun alt moft excentric. Cerul e limita și poate doar lipsa de imaginație.

Lipsa de imaginație nu este însă prezentă în designul dormitorului de lux pe care l-am găsit. L-aș încadra în categoria acelor lucruri care te lasă cu gura căscată sau îți pun un zâmbet mare pe față. Lăsând la o parte mobilierul obișnuit, salteaua și pernele super moi, decorațiile elaborate și covorul de calitate un singur lucru atrage privirile în acest dormitor – acvariul gigant ce atârnă periculos deasupra căpătâiului.

Superba „decorație” se pare că împodobește chiar locuința starului NFL Chad Ochocinco și este o lucrare făcută la comandă de specialiștii în acvarii de la Acrylic Tank Manufacturing. Chad cu siguranță trebuie să iubească peștii la nebunie dacă a ales să-și instaleze un asemenea acvariu la cap. Gigantica piesă de acril poate fi umplută cu aproximativ 2000 de litri de apă și este gazda unui întreg ecosistem în miniatură, adăpostind pești de toate culorile și speciile. Și pentru că i-a plăcut la nebunie, a mai dat comandă de încă o piesă pentru sufragerie.

Singura grijă a lui Chad, după ce a virat 11.500 de dolari, fără manopera și doar pentru acvariul din dormitor, în conturile celor de la Acrylic Tank Manufacturing, este acum să nu aducă obiecte contondente în cameră. O altă întrebare, pe care cu siguranță nu și-a pus-o niciodată, este cât timp îi ia să curețe acvariul. Dar, dimineață când se trezește sub această minunăție (?) desigur că nu-și amintește deloc de aceste probleme. Ce ziceți de acvariile lui Chad?

Autor: Claudiu Crețu

foto: thefancy.com

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Inedit

Advertisement