Casa magica, printre copaci !

Home « Inedit « Arhitectură
Casa magica este inconjurata de copaci si este situata pe insula Waiheke in Noua Zeelanda . 
Arhitectul Chris Tate a proiectat aceasta casa simpla, care arata ca un cort.  
Inspirat de simplitatea corturilor si a taberelor, Chris Tate a proiectat acesta cabina cu doua niveluri, la parter vom gasi camera de zi, bucataria si o baie, iar la etaj avem dormitorul.
Dupa cum se poate vedea un perete este de sticla, lumina naturala patrunde prin acest perete, iar, de asemenea, exista  ferestre mici pe partile laterale ale cladirii pentru a oferi mai mult lumina soarelui.
Un lucru care ajuta pentru a face casa magica,  atat de luminoasa este designul alb, care reflecta lumina si creeaza un contrast puternic la exterior negru.
Singurele lucruri in negru din interiorul casei sunt mobilierul de bucatarie si usa de la baie. Bucataria a fost proiectat pentru a se potrivi perfect formei triunghiulare a spatiului, cu unghiurile accentuateputernic pe linia dulapurilor.
O scara in spirala alba separa bucataria de camera de zi si spatiul de luat masa unde putem vedea mobilier alb. 
Din camera de zi va puteti contempla frumusetea padurii din jurul casei magice.
Scara in spirala duce la dormitor asa cum sa mentionat mai sus si este singura camera de la etaj. Din dormitor putem vedea varfurile copacilor, dar are, de asemenea, perdele lungi, albe, care asigura intimitate, daca dorim. Perdelele din dormitor sunt pozitionate pentru a imita intrarea unui cort.
Noaptea, interiorul casei este iluminat ca o lanterna. Interiorul modest al casei ofera  liniste datorita designului. 
Casa are, de asemenea, o terasa mare.
Aceasta casa este o mare imitatie a unui cort si locul in care se afla ajuta la cresterea sentimentului de a fi intr-o tabara.
 
sursa foto: pinterest
 
 
Publicat in: mai 2017
Etichete pentru acest articol: casa magica, bucatarie, iluminat
Inapoi la categoria «« Inedit

Advertisement