Confmetal Kav SRL

Home « Ghid « Constructori

 

 

CONFMETAL KAV a fost infiinţată în anul 2005. În prezent activitatea firmei se desfăsoară în domeniul construcţiilor , modernizări pentru construcţiile existente, extinderi clădiri, confecţii metalice şi construcţii metalice.

 

 

Activitatea CONFMETAL KAV este guvernată de calitate, profesionalism şi încredere. Aceste calitaţi sunt bine cunoscute şi de clienţii noştri cei mai importanţi, fapt care explică şi relaţiile existente între acestia şi firma noastră

Politica CONFMETAL KAV este de a furniza servicii de calitate, pentru satisfacerea necesitaţilor clienţilor, în condiţiile respectării cerinţelor legale, a altor cerinţe, inclusiv a celor referitoare la mediul înconjurator şi siguranţă în muncă. Pentru a pune în practică această politică, conducerea CONFMETAL KAV a hotarât îmbunatăţirea sistemului integrat de management, în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2000; SR EN ISO 14001:2004 . Obiectivele principale ale organizaţiei noastre sunt urmatoarele: furnizarea catre beneficiarii noştri a unor materiale de construcţii de calitate superioară, la termenele stabilite, în scopul creşterii satisfacţiei acestora; prevenirea neconformitaţilor în toate fazele de realizare a construcţiilor, ceea ce va conferă încredere clienţilor şi vă aduce benificii organizaţiei şi angajaţilor; instruirea şi motivarea angajaţilor pentru îmbunataţirea continuă a performanţelor profesionale şi realizarea unei culturi a societaţii în ceea ce priveşte calitatea, mediul şi securitatea muncii; protejarea salariaţilor prin reducerea pericolelor de accidentare şi îmbolnavire profesională; îmbunataţirea continuă a sistemului de management integrat.

office@confmetalkav.ro

confmetalkav@yahoo.com


TELEFON 0722289143

Municipiul OLTENITA
Strada Mircea Eliade , Judetul CALARASI , cod 915400

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol:
Inapoi la categoria «« Ghid

Advertisement