Clemans SRL

Home « Ghid « Constructori

 

SC CLEMANS SRL - Materiale constructii, este o societate cu capital integral privat infiinţată în anul 1992, având ca principal obiect de activitate, comeţul en-gros şi en-detail, în special materiale de construcţii, produse metalurgice, instalaţii aer, apă şi gaz. Ne recomandăm prin experienţă de peste 17 ani în domeniul vânzărilor, prin reţeaua de clienţi formată atât în judeţul Argeş cât şi în ţară.

 

CLEMANS SRL este un nume bine cunoscut pe piaţa furnizorilor de materiale de construcţii şi termopan din România, care s-a impus prin seriozitate şi profesionalism.

Cerinţele clienţilor noştri sunt permanente determinari pentru dezvoltare şi modernizare.

Beneficiem de relaţii comerciale foarte bune şi stabile cu producatorii materialelor comercializate precum şi de o reţea matură de distribuţie, continuu perfecţionată în interesul clienţilor.

Ne adresăm tuturor investitorilor, persoanelor juridice sau fizice, asigurându-le în egală masură diversitate şi calitate în oferta, consultanţă în alegere şi promptitudine la livrare.

 Împreună cu noi, proiectele dumnevoastră devin realitate.

Clemans sectia metale
Telefon: 0248270100
E-mail: office@clemans.ro sau metal@clemans.roClemans secţia materiale construcţii,amenajări interioare, adezivi, sisteme hidroizolaţi, feroase şi neferoase
Telefon: 0248290023
E-mail: office@clemans.ro

 Clemans -instalati sanitare, teava pvc, pexal, robineti, electrice, plastice
Telefon: 0248283044
E-mail: office@clemans.ro

 Clemans All-Glass
Telefon: 0248288485
E-mail: albert@clemans.ro

 Numar general fax: 0372871776

Publicat in: aprilie 2012
Etichete pentru acest articol:
Inapoi la categoria «« Ghid

Advertisement