Cauti mesteri? Fii boier!!!

Home « Evenimente « Lansări

 

MY BUILDERS JOBS, prescurtat MYBJOBS.RO, reprezintă comunitatea virtuală a tuturor meșterilor și societăților de construcții, instalații și mecanică din România, dar și cea mai mare bază de date pentru lucrări de construcții, instalații, mecanică și multe altele, o adevărată piață online pentru meșteri și lucrări.

 

MYBJOBS.RO face parte din marea familie de site-uri “The Builders”, se bazează pe un sistem verificat cu succes în America și implementat în România în cadrul proiectului THE SYNERGY WEBS USA – 2011, prin intermediul BUILDERS WEB SITE SRL, societate cu acționariat și know-how american.

Noi nu suntem un ziar și nici o platformă de meșteri, ci vă punem la dispoziție un SISTEM verificat, eficient și rapid, organizând adevărate licitații pentru orice lucrare, pentru oricare client!

 

DE FAPT . . . CĂUTĂM SOLUȚII ÎNCĂ DIN 1512 . . .

Din 1512, vremea celor ''Nouă meşteri mari, calfe şi zidari, cu Manole zece'', boierii îşi tot caută meşteri pentru joburile lor. Manole a găsit soluţia abia în 2012...online. Simplu: Comanzi, găseşti, faci, lauzi ... totul prin MyBJobs.ro!

ROSTUL NOSTRU

My Builders Jobs este mai mult decât o piaţă online, este locul de întâlnire al boierilor cu Manole şi miile de meşteri de care au nevoie.

 

CONSTRUIEȘTI?. . . REPARI?. . . RENOVEZI? . . . SAU AMENAJEZI?

 

Nu-ţi mai întreba prietenii. Cheamă-l pe Manole!

 

DACĂ AI NEVOIE DE MEȘTERI . . . FII BOIER !

Jobul tău este treaba noastră. Fii Boier! Accesează www.mybjobs.ro şi Manole îţi aduce meşterii, tu doar îi alegi! Gata treaba ? Laudă-ţi mesterii şi dă-le o notă... Să ştie şi alţi Boieri!

 

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ MEȘTERE !

Sigur cauţi Joburi! Intră în comunitatea de meşteri MyBJobs şi Boierii te vor asalta. Câştigă joburi, multumeşte-i pe Boieri şi lasă-te lăudat.

 

Spor la joburi multe și bogate!

Aceasta este platforma MyBjobs în câteva cuvinte ... restul e muncă, sistem şi respect pentru client. Încercam să facem împreună o treabă cât mai bună!

 

Din 15 iulie, în România începe timpul MyBJOBS.RO !

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Evenimente

Advertisement