Pregătiți-vă de noi proiecte în vara asta cu Builders.ro!

Home « Evenimente « Concurs

 Vă îndrumăm în această perioadă, să vă pregătiţi de un nou val de proiecte alături de Builders.ro şi BuildersMagazine.ro! Pas cu pas, va asigurăm că amenajarea interioară a locuinţelor voastre, a grădinii şi de ce nu, a finisajelor locuinţei voastre, va înflorii odată cu lună iunie! Paşii pe care trebuie să-i urmaţi în amenajarea locuinţei voastre, trebuie să îndeplineasca condițiile necesare de proiectare şi capacitatea de susţinere şi de integrare în proiectul vostru, în sistemul de energie eco şi în sistemul structural de rezistenţă.

 

 Vom face o clasificare a tuturor celor menţionate mai sus, în funcție de dorinţele şi cerinţele voastre, ale pasionaţilor de construcţii şi amenajări: proiectare, prescripții tehnice, evidență economică sau statistică, planificarea și organizarea lucrărilor, clasificare prin gruparea de elemente principale comune de proiectare și execuție.

 

 Odată cu învierea naturii, începem şi construcţiile cu Builders.ro, E-redus şi BuildersMagazine.ro! E timpul să ne punem pe treaba şi să păşim în lumea constructorilor pentru a vă ține la curent cu noile tendinţe, teme şi informaţii. Vă prezentăm noile evenimente şi proiecte, execuții, dar şi întreținerea și amenajarea structurilor sau lucrărilor de infrastructură.

 

 Nici o grijă, n-am uitat nici de arhitectură. BuildersMagazine.ro vă pune la dispoziţie toate informaţiile necesare privind dezvoltarea, stabilitatea, rezistenţa şi rigiditatea elementelor de structură a fiecărui proiect. Se poartă ecologia, de aceea, ne-am gândit să începem construcţiile cu o serie de amenajări, să ne interesăm de restaurarea celor clasice şi să descoperim proiectarea noilor construcţii.

 

 Încearcă ofertele noastre, intra pe Builders.ro şi alege tot ceea ce-ţi doreşti de pe situl online! Foloseşte produsele E-Redus, partenerul nostru de încredere, care ne-a oferit reducerea! Ca să vedeţi că ne-am gândit la toate, v-am pregătit şi informaţii privind costurile de construcţii şi amenajare, dar şi o selecţie amănunţită a producătorilor şi produselor necesare pentru casa voastră.

 

 Pe lângă acestea, vă veţi putea îndeletnicii cu articole despre tehnologia de execuție și posibilitățile de industrializare, materialele nou folosite în construcţii şi soluții tehnice, abia apărute la noi în ţară. Aşadar, pregătiţi-va de o lună iunie cu multe surprize, Concursuri Synergetice şi multe informaţii în exclusivitate cu Builders.ro şi BuildersMagazine.ro.

 

 În lună iunie va dedicăm subiecte inedite în domeniul arhitectural şi de design. Pe întreaga durată a lunii iunie voi, cititorii noştri, vă veţi bucura de interviuri cu arhitecţi, proiectanţi şi designeri, din care să puteţi culege informaţiile necesare în construcţia, amenajarea sau proiectarea unei locuinţe stabile şi ecologice. Toate acestea pentru ca locuinţa voastră să aibă un aspect plăcut și o compoziție arhitectonică optimă!

 


Ioana Cucu

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: constructii
Inapoi la categoria «« Evenimente

Advertisement