E-redus pune la bătaie multe premii!

Home « Evenimente « Concurs

 Azi e 1 Iunie, ziua copilului, iar E-redus, partenerii nostrii de încredere o să ne pună la dispoziţie pe tot parcursul acestei luni, numeroase Concursuri Synergetice cu premii! E-redus are o traiectorie ascendentă pe piața, iar noi ne bucurăm să îi avem ca parteneri și îi felicităm pentru rezultatele obținute! Recomandăm cu căldură toate produsele, care se regăsesc în site!

 

 Acest site va exploda, odată cu lansarea noilor produse în materie de construcții! Preluarea site-ului E -Redus, dezvoltă o punte de legătură în construcţii! Cititorii BuildersMagazine.ro se vor bucura de reduceri și oferte atractive la materialele de construcţii şi numeroase Concursuri Synergetice. Au început proiectele pentru dezvoltarea de parteneriate cu firme importante de construcţii, arhitectură şi design interior.

 

 E-redus, partenerul nostru de încredere, recunoscut pentru longevitate în materie de reduceri, inca din luna iunie este Synergetic! A venit vara, iar noi începem construcţiile cu E-redus! E timpul să ne punem pe treabă şi să păşim în lumea constructorilor pentru a ne ține la curent cu noile tendinţe, teme şi informaţii proaspete. Vă prezentăm noile evenimente şi proiecte, execuții, dar şi întreținerea și amenajarea structurilor sau lucrărilor de infrastructură.

 

 Staţi fără grijă, n-am uitat nici de arhitectură şi design. Vezi ofertele noastre, intră pe E-Redus.ro şi alege oferta pe care o doreşti! Recomandă E-redus prietenilor tăi!şi spune-le şi lor ce ai cumpărat! Cu siguranţă şi ei vor fi interesaţi de E-Redus! Foloseşte-te de E-Redus, partenerul nostru de încredere, care ne-a oferit reducerea! Toate detaliile precum locaţia şi orarul sunt trecute în termenii ofertei!

 

 În luna iunie va vom dedica subiecte exclusive în domeniul arhitectural şi de design. Pe întreaga durată a lunii iunie voi, cititorii noştri, vă veţi putea bucura de interviuri cu arhitecţi, proiectanţi şi designeri, din care să puteţi culege informaţiile necesare în construcţia, amenajarea sau proiectarea unei locuinţe stabile şi ecologice. Asta pentru ca locuinţa voastră trebuie să aibă aspect plăcut, o compoziție arhitectonică optimă şi un design pe măsură.

 

 Iar ca bonus pentru cititorii noştri fideli, în luna iunie v-am pregătit o nouă serie de Concursuri Synergetice, în cadrul cărora punem la bătaie premii substanţiale pentru meşteri cu pasiune! Aşadar, pregătiţi-vă de o lună de iunie cu multe surprize şi multe informaţii în exclusivitate cu Builders.ro şi E-redus!Ioana Cucu

Publicat in: mai 2013
Etichete pentru acest articol: concurs
Inapoi la categoria «« Evenimente

Advertisement