Carnaval Samba pe Builders Magazine!

Home « Evenimente « Concurs

Fie că sunteți constructor sau nu, este imposibil să nu știți că luna februarie este luna carnavalurilor în lume dar și a îndrăgostiților, a Valentines Day dacă vă plac sărbătorile americane sau a Dragobetelui dacă sunteți mai patriot din fire.

Iar nouă, celor de la Bulders Magazine, ne place să sărbătorim și să fim îndrăgostiți. Și, așa cum v-am obișnuit, vă invităm să ne fiți alături! Ca să vă dă un imbold, punem la bătaie concursuri cu premii inedite și articole în ton cu luna în care ne aflăm... să fie distracție! Pentru că în fond e luna Carnavalului în familia Builders!

Și cum unui carnaval nu-i șade bine fără măști, am decis să organizăm concursul „Builders Masks”. Ca să fii câștigătorul unei măști, te înscrii pe pagina de facebook și tot ce trebuie sa faci este să dai like și share postărilor noastre. Premiul va fi dat prin tragere la sorți, în fiecare oră, timp de două săptămâni!

Cu ocazia concursului „Builders Samba” pe care îl lansăm pe site și pe pagina noastră de Facebook veți putea fi câștigătorii unui curs gratuit de samba, premiu care se va acorda la sfârșitul lunii februarie. Astfel, la începutul lui martie veți putea face o surpriză „săltăreață” persoanei iubite! Tot ce trebuie să faci este să dai share la imaginea săptămânii și să-ți convingi prietenii de pe Facebook să facă la fel! Dacă share-ul tău strânge multe like și share-uri, poți fi câștigătorul. Concursul se va desfășura începând cu 4 februarie și va dura toată luna. Iată premiile pe care le puteți câștiga:

  • Premiul cel Mare: un curs de samba,
  • Premiul I: un curs de pasiuni „surpriză”, la „Incubator 107” (premiu sătămânal),
  • Premiul II: câte două sticle de șampanie pe săptămână.
  • Premiul III: câte trei cutii de bomboane săptămânal.
  •  

Ultimul, dar nu cel din urmă concurs al nostru, este „Builders Valentine's Quiz”. Intră pe paginile noastre de facebook, rezolvă quiz-ul, răspunde la întrebări și apasă pe butonul „Află mai multe!” și ești automat înscris în competiție. Poți câștiga o sticlă de șampanie săptămânal! Vei afla dacă ai fost câștigător urmărind pagina noastră de facebook!

Vezi aici partenerii concursurilor Carnavalului Samba al Builders Magazine!

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: arhitectura, concurs, concursuri cu premii, constructii, premii
Inapoi la categoria «« Evenimente

Advertisement