Alegerea aerului conditiionat

Home « Construcții « Instalații
Daca pana acum ne puteam bucura de aparatele de aer conditionat clasice menite sa ne racoreasca camera  sau biroul in care ne aflam, iata ca noua generatie de aparate de aer conditionate au fost lansante in sfarsit la nivel mondiale.  Prin montajul unui aparat de aer conditionat se preia controlul asupra caldurii si asupra temperaturilor din locuinta, acestea fiind aduse la un nivel optim pentru buna functionare a organismului uman. 
Mai mult, persoanele cu imunitate scazuta au un risc mai mare de a se confrunta cu probleme de sanatate si la nivelul altor componente ale sistemului imunitar decat cel respirator.
Răceală de la aerul condiţionat, dar nu din cauza curentului, cum ne-am obişnuit să credem, ci din cauza microorganismelor care se strâng în aparat. Rinita, faringita, amigdalita, şi alte infecţii ale tractului respirator superior sunt frecvente pentru că aerul condiţionat crează un mediu rece şi uscat, ideal pentru viruşii răcelii. 
Odată ce ai scos masca aparatului, foloseşte peria îngustă a aspiratorului pentru a curăţa şi în interiorul carcasei. Pentru a scoate filtrul, trebuie să rabatezi masca frontală a unităţii interioare până când aceasta se blochează.
Aparatul conditionat nu trebuie sa directioneze jetul de aer rece spre fata, cap, ceafa, gat, spate.
 
 
 
 
Sursa foto:  acssaircon
Publicat in: septembrie 2015
Etichete pentru acest articol: aparat, aer conditionat
Inapoi la categoria «« Construcții

Advertisement