Lac de Nuferi - ”departe de griji, aproape de natură”

Home « Construcții « Civile

Ai visat vreodată că ai putea locui lângă un lac de nuferi? Probabil că da, dar ar trebui să renunți la viața socială, pentru că ai fi cu siguranță departe de oraș.

Și dacă nu trebuie să fie așa? Dacă există deja un loc unde ai lacul de nuferi în curtea din spate, dar ești la 20 de minute de birou?

Ansamblul rezidential "Lac de Nuferi" este situat intre orasul Chitila si Padurea Mogosoaia la numai 20- 25 de minute de Piata Victoriei.

Amplasat în partea de Nord-Vest a Bucureștiului, intr-o zona rezidențială superbă, pe malul unui "Lac de Nuferi"

Noua ta casa poate fi un apartament la standarde occidentale, ce beneficiază de spațiu generos, alocat inteligent și având prețuri accesibile.

Complexul rezidențial include 80 de apartamente cu spații generoase, finisaje de calitate, confortul și siguranța unei locuințe moderne.

Accesul în clădiri este monitorizat și supravegheat video, iar parcările subterane sunt prevăzute cu uși de acces cu telecomandă.

Apartamentele sunt de una, două sau trei camere și sunt disponibile imediat.

Apartamentele,a caror suprafata variaza intre 45 si 100 mp, au fost concepute astfel incat sa se eficientizeze spatiul la maximum, fara a se renunta insa la confort.

Apartamentele sunt dotate și cu terase generoase cu vedere spre lac si padure, iar aspectul practic se materializeaza si in spatiile de depozitare situate la subsol, in zona parcarilor subterane.

Lac de Nuferi are și un complex de vile format din locuințe de tip duplex și tip multiplex, construite într-o zonă care asigură cele mai înalte standarde de confort, atât din punct de vedere al gradului de urbanizare cât și în ceea ce privește cadrul natural de care beneficiază.

Locuințele sunt amplasate pe terenuri cu suprafețe cuprinse între 175 mp și 250 mp, cu o amprentă la sol de 64 mp, respectiv 69 mp și suprafețe utilă de 141mp și 145mp.

Fiecare vilă dispune de câte 2 locuri de parcare.

Lacul de nuferi este gata înflorit și pregătit pentru tine. Tu ești pregătit să te muți în mijlocul naturii?

Autor: Ioana Dogaru

Sursa foto: www.lacdenuferi.ro

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: apartamente, casa, lac de nuferi, natura, vile
Inapoi la categoria «« Construcții

Advertisement