Combinatia intre vechi si nou in amenajarile interioare.

Home « Bricolaj « Mobilier
Stilul vintage a luat amploare in ultimul timp nu doar in design interior, ci in multe alte domenii care tin de arta si de imaginatie.  
Cele mai indicate obiecte vintage pe care le poti folosi sa-ti redecorezi casa sunt cele care nu ocupa foarte mult loc: un taburet tam-tam, de orice culoare, masa joasa, triunghiulara, care era la moda in anii `50, vaza pretioasa, un tablou inspirat din benzile desenate, un cufar de lemn pictat sau oglinda cu rama auri.
Daca ati identificat stilul pe care il considerati potrivit pentru voi, treceti mai departe si incepeti sa realizati planuri, fie folosind diferitele programe ce sunt disponibile gratis pe internet (sweethome3d, smallblueprinter, etc.) sau daca nu desenati de mana.
Un mare avantaj al acestui stil este usurinta cu care poate fi implementat si intr-un decor deja existent, prin inserarea unor obiecte cu iz vintage precum oglinzile disponibile intr-o gama larga de culori, ramele foto, suporturi pentru carti, un glob pamanntesc în stil vechi sau un clopot de sticlă sub care se odihneşte statuetă în acelasi stil.
Este important de retinut faptul ca amenajarea unui spatiu în stil retro presupune utilizarea unor mici decoratiuni de efect, precum felinare antichizate, rame foto in stil vechi, sfesnice aprinse si sticle decorative, dar si cutii din metal, cu aspect vintage.
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: martie 2017
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement