Loc de joaca, si multe activitati in gradina !

Home « Bricolaj « Grădină
 Vara este aici, iar  mai toti am inceput sa ne petrecem mai mult timp in aer liber, in special copiii nostri. Este timpul pentru a organiza distractia copiilor afara, asa  ca am pregatit cateva idei proaspete pentru a construi un loc de joaca in aer liber.
O groapa cu nisip este cea mai populara idee pentru baietei si fetite mai mici.
Asigurati o zona de joaca in aer liber si terenuri de sport cu mai multe scari si zone de catarare. Construiti gradini de zane si zone pentru a desena; proiectarea unui teatru intr-un copac, este o idee stralucita. 
Asigurati-va ca fiecare zona este sigura; se acopera cu iarba sau nisip, deoarece copiii alearga des si pot cadea.
Ceea ce iubesc copii cel mai mult vara este faptul ca petrec mult timp in aer liber. Acest lucru ofera parintilor oportunitatea perfecta de a transforma curtea din spate intr-un parc de distractii
Exista o multime de idei pe care le puteti incerca si asigurati-va ca implicati si copiii in proiectele lor.
Cu un pic de culoare,  vopsea spray si un sablon puteti face un joc Twister in curte.  Cat de mare doriti. 
Ar trebui, practic, sa vopsiti doar iarba, iar culoarea va disparea, probabil, cu prima ploaie, dar este o idee distractiva pentru o petrecere de vara.
Oricarui copil ii place sa aiba propriul lor loc ascuns. Suntem încrezaatori ca copiii tai iubesc,  ideea de a avea o cabina, in special in cazul in care este instalata in aer liber; ar fi ca o aventura pentru ei.
Copiiilor de toate varstele le place sa se joace in nisip, deoarece nu pot petrece toata vara pe plaja, puteti lua o bucata din ea acasă. 
O cutie de nisip s-ar potrivi foarte bine in curtea din spate si chiar o puteti transforma intr-o mica piscina.
Stabiliti o zona de cinematograf in aer liber in curte. Utilizati paturi de picnic, perne si orice altceva care crede-ti ca ar putea face experienta mai confortabila. Cu un proiector, puteti viziona filme vechi de familie sau filme de copii cu intreaga familie.
Cea mai buna versiune a unui scaun agatat, in opinia unui copil, ar fi un leagan. Putet face unul dintr-un scaun vechi si o franghie robusta. Puteti colora scaunul intr-o culare luminoasa, pentru a fi si mai atractiv. 
Puteti recicla, de asemenea, anvelope vechi. Utilizati-le pentru a face leagane distractive pentru copii. 
 
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: mai 2017
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement