Integrarea animalelor in decorarea infantila

Home « Bricolaj « Decoraţiuni
Ca animalele sunt o tendinta in design interior nu este un secret. Astazi le vom vedea aplicate in decoratiuni infantile, probabil cel mai natural habitat al acestora.
Desi decorarea animalelor se aplica tuturor tipurilor de spatii, adevarul este ca in camera copiilor totul face sens. Fiecare copil are un fel de tendinta innascuta pozitiva fata de lumea animala. 
Cu toate acestea, exista multiple optiuni de integrare a tuturor tipurilor de animale in camerele copiilor. Sa vedem cateva!
Traiasca plusurile!
Ceea ce va trebui sa placa atat adultilor, cat si copiilor ... Plusurile, acele mici si blande, replici ale animalelor reale, nu numai ca insotesc copiii cand dorm, dar sunt si cei mai folositori atunci cand decoram camera copiilor.
Agatate de patut, suspendate pe rafturi, pe podea, pe un scaun sau pe perete, orice optiune este valabila atunci cand se proiecteaza interiorul dormitorului pentru copii.
Suspendate pe perete.
Capul animalelor este o resursa cea mai decorativa in dormitorul fiecarui copil. Si daca, in cazul adultilor, acest tip de trofee provoaca respingerea intr-o buna parte a personalului, in camerele pentru copii sunt cele mai serendipite.
Tapet.
Ce optiune mai buna decat sa infasurati dormitorul pentru copii intr-o jungla mica plina de animale?  Imaginile de fundal reprezinta suportul perfect pentru a decora peretii copiilor si pentru a construi o lume fantastica in jurul lor.
Daca va este frica sa decorati intreaga camera cu tapet, incercati un singur perete sau o granita in jur..
Vinil de animale.
Desi in restul casei se poarta deja mai putin, in decorarea camerei copiilor ei inca mai sunt, mai ales in ceea ce privesc peretii.
Impreuna cu animalele prietenoase si micuta ta va creste pana la ritmul puilor sau elefantilor.
Cuiere pline de viata.
Indiferent dacă atarnati hainutele sau doar saci plini de jucarii, cuierele vor da o atingere vesela si plina de viata camerei.
Cani si boluri.
Daca costa mult sa-i hranesti sau sa luati sucul in mijlocul dupa-amiezii, incercati cupe sau boluri in forma de animale diferite.
Perne decorative.
In camera copiilor, pernele pot fi amplasate oriunde. In interiorul patutului, intr-un cos, in scaunul de joaca sau pur si simplu pentru a decora pervazul ferestrei.
Aveti posibilitatea sa alegeti perne cu animale tiparite pe tesatura insasi sau sa le alegeti direct cu forma animalului in cauza. 
Scaune amuzante.
Camera copiilor nu este doar un loc unde sa doarma. De asemenea, sa se joac, sa citeasca, sa viseze ... Alegeti un loc cu o forma gigantica de animale (un delfin, o balena sau chiar un rechin poate fi valabil) si adaugati acel punct de distractie de care orice copil are nevoie.
Tablouri si picturi.
O optiune foarte utila daca nu doriti să umpleti camera cu papusi este sa plasati picturi, imagini sau tablouri cu figuri de animale. O optiune mai sobra și mai indelungata, care poate supravietui cresterii sale rapide.
Mobilierul pentru copii.
Si daca aruncati deja casa pe fereastra, incercati sa includeti mobilierul tot in forma de animale: ..mese, rafturi sau dulapuri ii vor incanta pe cei mici.
 
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: noiembrie 2017
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement