Transformarea balconului

Home « Bricolaj « Amenajări
Scapa de toate lucrurile inutile pe care le-ai depozitat pe balcon si transforma-l intr- oaza de relaxare bancuta de lemn, masuta pentru cafea, lumina ambientala , toate acestea vor schimba radical aspectul acestuia si il vor pune in valoare.  
Ai posibilitatea sa-ti  construiesti spatiul exact cum ai visat, te poti juca cu culorile iar decorul poate fi ales in functie de preferintele personale si stilul de viata.
In plus, mici elemente de decor, vaza interesanta asezata pe podea, niste fotografii inramate frumos sau cateva perne decorative plasate cu gust, pot adauga acel strop de ingeniozitate de care are nevoie sa iasa din comun.
Alegeti un sistem de rafturi pe rotile, precum rafturile de la mesele de birou.
Pentru un efect decorativ suplimentar, poti opta si pentru placarea unui perete cu piatra naturala , cu caramida aparenta sau cu parchet sau lambriu din lemn. De aceea, fie dublezi perdelele cu un rand de draperii opace, fie montezi direct storuri romane, jaluzele sau rolete speciale, usor de manevrat. Asorteaza-le cu pernutele decorative de pe fotoliul sau canapeaua din incapere, cu covorul de pe jos sau cu un tablou agatat pe perete. Podeaua de ciment a balconului va arata extrem de neprimitoare si rece daca nu ii oferi un aspect mai interesant.
 
 
 
Sursa foto:  lushome
 
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: transformarea balconului, amenajari, arhitectura
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement