Top 5 trenduri in Designul Interior 2018

Home « Bricolaj « Amenajări
Este acel moment al anului din nou ! Sarbatorile sunt in spatele nostru, iar acum va intrebati ce va aduce anul nou in ceea ce priviste noile tendinte de stil care sa va bucurati. 
Se pare ca 2018 va aduce schimbari mari; observam ca stilul vintage revine in tendinte intr-o noua forma !
 
Culori indraznete !
"2018 va fi cu totul si cu totul altceva decat tonuri neutre. Lucrurile sunt intr-o directie indrazneata. Rosu, albastru puternic si verde vibrant, in special. Oamenii s-au plictisit de culorile neutre si paletele plictisitoare" - Rainey Richardson.
Oficial este un stimulent pentru a va impinge limitele pentru modele si culoare. In timp ce culorile neutre ar trebui sa faca parte inca din design-ul dvs, in 2018 se pare ca vom avea mai mult decat un fundal.
Poti sa mergi foarte departe si sa alegi mobila in culori indraznete, sau sa folosesti aceste tonuri pentru  toate accesoriile. In particular, covoarele, pernele si paturile sunt o formaexcelenta de a intra in tendinte fara sa ne simtim excesiv de angajati.
Accesoriile vintage !
"Curatarea accesoriilor vechi, de epoca, si a artei par a spune o poveste. Indiferent daca e vorba de casa sau de un hotel, amestecul certic, a cartilor si a artei in spatiul dvs. creaza o experienta unica si personala. Articolele unice sunt usor accesibile in aceste zile, de la canalele media sociala, pana la eBay, magazine de antichitati, inclusiv Craiglistul" - Kellie Sirna,Studio Design.
Designul ar trebui sa fie altceva, decat plictisitor. Ne place ideea acestui trend de accesorii vintage deoarece va permite sa dati designul dvs  ceva special, o piesa construita si un potential punct focal.
Finisaje mixte si inchise !
" Alama are o revenire si depaseste aurul, ubicul de trandafir" - Sarah Hullinger (HBA)
"Vad o continuitate a mixului finsajelor metalice in toate zonele: de la mobilier, bucatarii, amenajarea baii, pana la iluminat si accesorii. Cuprul, bronzul, alama,aluminiul saturat, nichelul de aur, lucreaza acum inpreuna si sunt interschimbabile" - Juliet Gold. 
Am vorbit despre cum sa amestecam metalele. Daca alegem sa merge-ti pe acest traseu, amintiti-va sa alegeti un metal dominant pentru a purta camera, si de a va folosi de celelalte ca accente. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca se potrivesc finisajele de pe fiecare tip de metal si da bine vizual impreuna.
Scandurile din lemn !
Scandurile mai largi sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera estetica rustica sau industriala. Ele au o modalitate de a oferi camerei un sentiment de istorie si farmec ce este rar intalnit intr-un aspect mai masinat. In plus, chiar daca lemnul va fi probabil destul de neutru, scandurile largi vor adauga un pop subtil de interes vizual camerei.
Spatii aspirationale !
Cu aceasta tendinta vedem si mai mult accent pe libertatile designului. Aici, in loc sa va bazati pe conventii sau seturi predefinite de reguli pentru o anumita esticitate aveti cu adevarat abilitatea de a crea un spatiu unic care sa se potriveasca stilului dvs si ceea ce doriti sa realizati. 
Anul aduce schimbari in zona designului, iar 2018 nu este diferit. Din fericire putem sa ne bazam intotdeauna pe profesionisti care sa ne spuna la ce sa ne asteptam. 
Ce parare aveti despre aceste tendinte de design interior pentru 2018? Ce pare sa merite sa fie in fruntea listei si cu care nu sunteti deacord?
 
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: ianuarie 2018
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement