Idei de amenajare a unei bai moderne pentru copii

Home « Bricolaj « Amenajări
Vrem sa le oferim ce e mai bun copiilor nostri, iar tocmai de aceea, daca te gandesti sa cumperi casa noua sau sa construiesti una de la zero, gandeste-te ca trebuie sa le oferi baie separata copiilor tai, pentru a avea dreptul la intimitate si considerand ca atunci cand vor fi in perioada adolescentei, vor avea nevoie de propriul lor spatiu.
 Cand facem amenajari bai pentru copii trebuie sa tinem cont de varsta si de numarul acestora. Cand este vorba doar de un copil, baia este mai simplu de amenajat si de obicei pustiul este principalul designer. Dar cand sunt doi sau mai multi copii ce folosesc aceeasi baie, atunci situatia se schimba si trebuie sa tinem cont de preferintele fiecaruia in parte. Si cum nu putem amenaja trei bai, trebuie sa luam de la fiecare cate o idee si sa o imbinam astfel incat sa le placa tuturor.
Ultimele tendinte in materie de design interior pentru bai, vizeaza pasiunile si interesele copiilor si pe cele ale adolescentilor, creand un mediu in care ei sa se simta confortabil si oferindu-le un spatiu pe care sa il simta ca fiind al lor, un spatiu care sa ii reprezinte in totalitate. Amenajand intr-un stil modern  baia copiilor tai, vei avea libertate mai mare de exprimare, permitandu-ti sa fii ludic, sa fii din copil si sa te bucuri de lucrurile simple din viata. In configurarea si amenajarea bailor va trebui sa tineti sema de cateva elemente care pot influenta atat functionarea cat si costurile finale.
 
 
 
Sursa foto:  mmobila
Publicat in: septembrie 2015
Etichete pentru acest articol: amenajari, baile copiilor, idei
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement