Decoreaza-ti casa cu oglinzi: magie pura 2

Home « Bricolaj « Amenajări
Cu motive geometrice: modelele geometrice sunt la moda: octogonii, hexagonii sau triunghiurile se alterneaza pentru a crea modele curioase si forme originale atunci cand decoram cu oglinzi. Inspirat din anii 60 sau 70, hexagonalele cu un anumit ton de bronz dau adesea o nota de stil retro. Le putem aranja creand o compozitie abstracta pe perete, obtinand un aspect de cele mai psihedelice si distractive.
Decorati cu oglinzi in stil vintage: anumite oglinzi se preteaza ca o alta completare care sa aduca un stil de vintage decorului. Pentru aceasta trebuie sa alegem oglinzi clasice, fie fara cadre, fie incadrate in paduri vechi, care pot fi aranjate impreuna atarnand de perete, combinand diferite forme. Oglinzile fereastra, care simuleaza forma unei ferestre, se potrivesc foarte bine si in acest stil.
Aerul baroc: pentru un decor cu o atingere baroca putem opta pentru oglinzi de stil mai elaborat si mai fin, departe de stilul rustic sau de o oglinda zilnica si o impodobim adaugand flori si alte motive de tesaturi.
Accesorii oglindite: o glinzile pot fi de asemenea folosite ca material pentru elaborarea diferitelor accesorii: tavi, greutati, vase..perfect pentru decorarea masutei de cafea.
Decoreaza cu oglinzi solitare: de ce companie? O singura oglinda care decoreaza un dulap, o scara, un raft sau o camera de zi este mai mult decat suficient pentru a obtine un efect de impact mare. Si daca dorii sa urmati aceasta tendinta, puneti-le in forma circulara.
Oglinzi multiple: nu este suficient una? Jucati-va cu mai multe oglinzi si creati diferite compozitii in functie de efectul pe care doriti sa-l provocati: daca alegeti aceeasi dimensiune si le puneti pe toate intr-o retea perfecta veti obtine un aspect mai sobru si elegant. Daca ceea ce vrei este dinamism, incercati diferite forme si imprastiati-le pe perete.
Si oglinzi creative: imaginatia la putere: pe tavan, agațat, tipografic, cu forme triunghiulare, in patrate mici, decorand scara ... optiuni fara sfârșit a caor singura limita este creativitatea fiecaruia !
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: noiembrie 2017
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement