Cum decoram dormitorul?

Home « Bricolaj « Amenajări
Orice baldachin ne aduce aminte de prințese cu părul lung și prinți uimitori, dar și de cămăși de noapte de mătase lungi. Cu siguranță că aceste imagini exuberează iubire, dar în trecut, paturile cu baldachin erau folosite pentru a produce o atmosferă romantică. (Oamenii căutau intimitate față de servitorii care intrau frecvent în camera respectivă). Astăzi, un pat cu baldachin poate semnifica un anumit nivel de intimitate, dar mulți oameni îl consideră a fi ceva inovator și unic pe care ar dori să-l pună în dormitor. Mai jos aveți câteva sfaturi de luat în seamă când vă construiți propriul pat cu baldachin.
 
1. Investirea într-un cadru pentru un pat cu baldachin
 
Cel mai simplu mod de a îmbina atât dragostea cât și un anume nivel de intimitate într-un dormitor este de a avea un pat cu o formă de pat cu baldachin. Cu toate acestea însă, patul cu baldachin trebuie să fie ales cu atenție. Acestea sunt paturi mari, deci aveți nevoie de mult spațiu.
 
Alegeți designul care ar merge în dormitorul dumneavoastră. De obicei, paturile cu baldachin din metal sunt mult mai ieftine și vă veți încadra în buget, dar de obicei sunt mult mai grele. Metalul din care sunt făcute le face să fie foarte greu de mutat. Aceste paturi din metal pot da un aer vintage camerei, dar dacă doriți acest look, ar trebui să cumpărați un pat cu baldachin cu cadrul din cherestea, care este și mai ușoară decât metalul.
 
2. Transformați un somn normal într-un somn în baldachin
 
Dacă nu aveți bugetul necesar pentru a cumpăra un pat nou nouț, puteți transforma patul dumneavoastră vechi într-unul personalizat cu baldachin care va îmbina romantismul cu delicatețea. Cumpărați perdele ieftine și agățați-le de pat. Apoi cumpărați perdele mai lungi și prindeți-le cu ața de pescuit. Legați-le, apoi aranjați perdedele pentru a le da un aspect delicat, tipic pentru paturile de baldachin.
 
Puneți o bucată de placaj de ¾ inchi deasupra patului. Alegeți mărimea acestui placaj în funcție de mărimea patului. Puteți să faceți dumneavoastră personal designul dintr-o lenjerie care se potrivește cu patul. Puteți vopsi de asemenea partea de cherestea dacă doriți. După ce ați făcut asta, puteți pune cercul împreună cu șuruburile menționate mai devreme pe bucata de placaj, iar apoi puteți atașa perdelele pe care le-ați ales sau orice alte ornamente.
 
3. Materialele cele mai importante
 
Dacă preferați un loc romantic, folosiți materiale precum bumbac, catifea, tapiserie precum și creton pentru patul cu baldachin. De asemenea, puteți alege anumite materiale pentru diferite zile. De exemplu, catifeaua și tapiseria sunt de obicei potrivite pentru zilele mai reci și pot în plus să confere un aer de prietenie.
Source foto: decoist
Publicat in: iulie 2015
Etichete pentru acest articol: decorarea dormitorului, decoratiuni interioare, mobilier
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement