Amenajari interioare 2016

Home « Bricolaj « Amenajări
Tendintele europene in design interior pentru 2016 sunt generatoare de stil , sunt cele care dau starea de spirit pentru designul interior modern si amenajarile interioare din lume. 
Modele florale si tesaturi matasoase, scaune moi si accente metalice stralucitoare, motive inspirate din natura si corpuri de iluminat fabuloase de cristal, tablii de pat creative si decoratiuni de interior lucrate manual - acestea sunt tendintele de design interior celebrate de designerii europeni în 2016. 
De altfel, combinatia alb-negru, atat de eleganta si remarcata pe podiumurile de moda, este vedeta anului 2016 si in materie de design interior, in special in estetica baii.
In ceea ce priveste designul interior si tendintele de culoare, trebuie sa stii ca 2016 este un an al culorilor neasteptate. 
De curand, pe piata corpurilor de iluminat si-a facut aparitia lampadarul trepied, un corp de iluminat care, iata, si-a facut rapid loc intre cele mai importante tendinte ale anului 2016 in amenajarea livingului. 
Piesele de rezistenta ale unui astfel de interior sunt, fara indoiala, imprimeurile cu buline colorate, accesoriile si mobilierul retro, lampile suspendate si fotografiile, invazia de culori caracteristica acestui stil putand oferi oricarei locuinte un aer liber si nonconformist, specific perioadei adolescentine.
 
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: decembrie 2015
Inapoi la categoria «« Bricolaj

Advertisement